Eldre dame søker yngre menn historier sex

eldre dame søker yngre menn historier sex

Hvis du leser innlegg på VGD du mener er i strid med våre regler les reglene her kan du trykke på dette symbolet over det aktuelle innlegget. VG Nett vil vurdere om innlegget skal fjernes. Du må være logget inn for å bruke denne funksjonen. Logg inn Ny bruker?

Liker eldre damer yngre menn? Damer på 40 vil vel ikke ha så mye imot deg, men at du vil ha 40 årige slappe kvinnfolk hørres ekkelt ut. Damer på 40 vil vel ikke ha så mye imot deg, men at du vil ha 40 årige slappe kvinnfolk hørres ekkelt ut - Ikke alle er slappe.

Her er du nok på villspor, kamerat. Ikke prøv å innbille noen at hun er kvapsete. Og hun er ikke alene om å være veldreid for alderen, for å si det slik For øvrig er damer med erfaring slett ikke ueffent å ta med seg for spreke, unge, virile hingster.

Er vel noe drøyt å trekke frem den mikroskopiske promillen som er som Madonna! Husk at vi lever i Norge, og ikke i Hollywood da. For faktum er at flertallet av årige damer faktisk er "kvapsete" og ar langt fra "pulbare" for en noenlunde oppegående åring!

Siden jeg driver med idrett og ser masse nakne damer i garderober kan jeg bare tilføye her at man trenger ikke være 40 for å se slapp ut, tilogmed folk under tjue kan være helt grusomme. Det kommer jo ikke bare an på alder, men også på hvor mye man gidder å trene. Eldre damer på 30 liker ihvertfall yngre menn. Jeg er selv 26 og liker 18 åringer. Og det tror jeg alltid jeg kommer til å gjøre.

Og da gjelder det å holde seg stram og flott! Samantha får det for seg at gamle gubber sikkert kan være gode i senga og at i mørket kjennes alle kropper like ut Hehehehe, jeg lo en halvtime: Gamle menn er ikke like digg som 18 åringer. Jeg er jo ikke 60 ennå, så jeg får ta det som det kommer. Og hvis jeg er heldig så klarer jeg kanskje å knabbe til meg en 30 åring da Men nå holder jeg meg til menn mellom 18 og Og det er da et ganske stort slingringsmonn.

Jeg er heldig sånn. Eldre damer på Nei, jeg mente eldre enn guttene de liker. Da er jenta eldre. For det er de ikke. Bare eldre enn Jeg blir 27 om litt mer enn to måneder. Det hender tanken på det plager meg litt, men stort sett går det bra! Liker å tro at jeg ser like bra ut som da jeg var nitten, og i tillegg har livet tilført meg en solid dose sjarme og erfaring jeg var foruten da jeg var 19 år gammel: Jeg blir også 27 om 10 måneder. Stresser litt med det, men det er deilig at jeg er en av de siste i gjengen som blir Skulle på en måte ønske at jeg var 22 igjen, men når jeg snakker med folk på 22 merker jeg en viss forskjell i interesser, humor og modenhet i forhold til når jeg snakker med folk på min egen alder.

Men likevel, 22 var en bra alder! Ingenting skjedde i livet mitt mens jeg var Håper det tar seg opp i år. Det spørs om du kommer til å overleve årsdagen din da. Jeg dro til utlandet og nektet å ta telefonen på min dag, forøvrig. Men du blir vel eldre i samme takt som vennene dine, antar jeg? Det hjelper litt det. Jeg er straks 21 og dama mi er 28 og det bryr iallfall jeg meg ikke noe om: Hun går et annet sted og gjør noe hun liker. Og det er som regel noe mye mer interessant.

En kvinne over 40 kjenner seg selv godt nok til å være trygg på hvem hun er, hva hun er, hva hun vil ha og hvem hun vil ha det fra. Få kvinner over 40 bryr seg ikke det dugg om hva du kanskje tenker om henne eller om det hun gjør. Kvinner over 40 er verdige. De har sjelden en skrikende scene med deg på operaen eller på en dyr restaurant.

Men selvfølgelig, hvis du fortjener det, vil hun ikke nøle med å skyte deg hvis hun vet hun ikke blir tatt for det. Kvinner over 40 er sjenerøse med å gi ros, ofte helt ufortjent. De vet hva det vil si å ikke bli satt pris på. En kvinne over 40 har selvtillit nok til å introdusere deg for sine venninner. En yngre kvinne med en mann vil ofte ignorere selv sin beste venninne fordi hun ikke stoler på mannen sin sammen med andre kvinner. Kvinner over 40 bryr seg ikke om du blir tiltrukket av vennene hennes, fordi hun vet at vennene ikke vil svikte henne.

Kvinner blir synske med årene. Du trenger aldri å betro dine synder til en kvinne over En kvinne over 40 ser flott ut med knallrød leppestift. Dette er ikke tilfelle for yngre kvinner. Et par flere rynker, men en kvinne over 40 er langt mer sexy enn sine yngre medsøstre. Kvinner over 40 er ærlige. De forteller deg straks at du er en dust hvis du oppfører deg som en. Du vet hvor du har henne. Ja, jeg hyller kvinner over 40 for svært mange årsaker.

Dessverre er dette ikke tilsvarende for menn. For hver vakker, smart, sexy kvinne over 40, finner vi en skallet, småfet fyr som driter seg ut med en eller annen årig servitrise. Og til alle de menn som sier: Her er en liten oppdatering til dere: Nå for tiden er 80 prosent av alle kvinner imot ekteskap. En av mine beste kamerater er samboer med en kvinne som er 15 år eldre. De har et samliv som mange av oss vennene misunner.

Han var usikker helt i starten, nettopp på grunn av aldersforskjellen, og hvordan det ville bli. Hun har et barn fra før, og siden hun er godt over 40, er såvidt jeg vet barn mellom dem uaktuelt. Men han kommer godt overens med datteren hennes. Han er så glad i dama at jeg tror ikke han kan tenke seg et liv uten henne, og hun det samme.

De er bare to mennesker som har alt til felles. Jeg har aldri hørt noe negativt sagt om aldersforskjellen mellom dem. Alle i vennegjengen ser hvor godt de har det sammen, og tenker ikke over den delen. Mange av oss andre har større problemer i forholdene våre, selv om vi er forholdsvis like i alder. Jeg har også hatt svigerforeldre med stor aldersforskjell, de har vært gift i en årrekke uten noe problem. Det har vært sånn til alle tider at mannen skal være eldst.

Det er vel ingen som hever et øyebryn, hvis aldersforskjellen ikke er altfor stor. Men andre veien er fremdeles et samfunnstabu og blir latterliggjort. Seks års aldersforskjell som du skriver, er da ganske vanlig, når mannen er den eldste, vel å merke. Du må være veldig ung som oppfatter dette som et problem.

Kvalmt med kvinner som er desperate etter å føle seg yngre og derfor henger med gutter som er unge nok til å kunne være sønnene deres. Kvinner trenger noen å se opp til, noen å beundre. Jeg kjenner som sagt flere med stor aldersforskjell, og ingen i omgangskretsen snakker om dette til daglig. Det ble kanskje nevnt helt i starten, men ikke noe mer utover det. Da gikk det på om forholdet kom til å vare, og dette med barn blant annet.

Nå er de personene jeg kjenner folk med høy selvtillit, og ikke typen som ber om unnskyldning fordi de er i forhold med hverandre, så det kan jo ha sammenheng med det. Hvis noen hadde blandet seg i deres valg, ville de nok fått klar beskjed.. Jeg falt pladask for en som var 15 år yngre.

Helt fullstendig ut på jordet oppover ørene forelsket at jeg visste ikke hvilket bein jeg skulle stå på. Var ikke ute etter å finne noen ny mann i det heletatt. Så dette kan visst skje. Jeg gjorde ingenting med det og lot det gå sin gang.

Forelskelsen forsvant i det blå heldigvis. For meg ville det bli å få enda et "barn" i huset å ta vare på, og det vil jeg ikke ha. Jeg må ha en sterk og moden eldre enn meg mann som tar vare på meg! Husk at selv om en mann er 15 år yngre enn dama, betyr det ikke at han blir "enda et barn i huset å ta vare på" som du beskriver.

Sånt handler ikke om alder! Man kan treffe en moden 23 åring og en veldig umoden åring! Leste nettopp en tråd her der en på 36 år ba foreldrene si at "gutten" deres måtte tenke, for så å si slutt og hente hans ting hos sin tidligere kjæreste, fordi han hadde vært utro og stukket av med en annen kvinne. Han var som sagt 36! Jeg har møtt menn som er år yngre enn meg, jeg gjerne kunne hatt som kjæreste pga den de ER , ikke pga av alderen deres. Selv er jeg snart 40, men føler meg mye yngre enn mange andre damer på min alder.

Jeg har samme kropp som da jeg var 18, samme ansikt og, ingen rynker, naturlig, må ofte vise leg. Jeg har ingen barn, føler meg veldig ung til sinns og utseende. Hei igjen, skrev nettopp Så kom begge foreldrene og sa at det var slutt på hans vegne, og ville samtidig hente tingene hans Dette gjør en på 36!

Jeg vil bare gi dere et perspektiv og gosdt eksempel på at noen blir aldri modne, mens noen kan være modne selv om de er unge Handler vel egentlig heller ikke om modenhet, men om personlighet, som man finner i alle aldre!

Der finnes drittsekker på 20 og drittsekker på 50, samtidig som man finner bra kjærester på 20 og bra kjærester på Alt i alt handler det IKKE om alder, kjærligheten har ingen alder. Det handelr om kjemi, og om man "klaffer" med noen eller ikke. Når man er voksne, har sånt ingenting å si. En jeg kjenner på 23, hadde ALDRI bedt foreldrene sine si slutt til ei dame, men det gjorde altså en på 36, som attpåtil var utro Slutt og fokuser på alder, opplev et menneske som helt uten å bry dere om alderen!

Man er så himla forskjellige når det kommer til alder! Man kan treffe en moden 23 åring og en veldig umoden åringLeste nettopp en tråd her der en på 36 år ba foreldrene si at "gutten" deres måtte tenke, for så å si slutt og hente hans ting hos sin tidligere kjæreste, fordi han hadde vært utro og stukket av med en annen kvinne. Jeg prøver å ha ett åpent sinn ang dette, men når sånne poster som dette dukker opp så føler jeg vi nærmere oss sakens kjerne.

Det formelig lyser desperasjon av dette innlegget. Nei, du ser ikke helt lik som når du var Jeg er såå glad jeg tok sjansen med min 9 år yngre kjæreste..

: Eldre dame søker yngre menn historier sex

Eldre dame søker yngre menn historier sex Norsk sextape gratis norsk sex chat
BIG BOOTY ANAL EROTISKE FILMER GRATIS 135
Eldre dame søker yngre menn historier sex 772
Eldre dame søker yngre menn historier sex 416

Eldre dame søker yngre menn historier sex -

For meg er det ikke sånn. Les hele blogginnlegget om kåte damer og feige menn her!. Det spørs om du kommer til å overleve årsdagen din da. De har et samliv som mange av oss vennene misunner. De vet hva det vil si å ikke bli satt pris på.

Liker eldre damer yngre menn? Damer på 40 vil vel ikke ha så mye imot deg, men at du vil ha 40 årige slappe kvinnfolk hørres ekkelt ut. Damer på 40 vil vel ikke ha så mye imot deg, men at du vil ha 40 årige slappe kvinnfolk hørres ekkelt ut - Ikke alle er slappe.

Her er du nok på villspor, kamerat. Ikke prøv å innbille noen at hun er kvapsete. Og hun er ikke alene om å være veldreid for alderen, for å si det slik For øvrig er damer med erfaring slett ikke ueffent å ta med seg for spreke, unge, virile hingster. Er vel noe drøyt å trekke frem den mikroskopiske promillen som er som Madonna! Husk at vi lever i Norge, og ikke i Hollywood da. For faktum er at flertallet av årige damer faktisk er "kvapsete" og ar langt fra "pulbare" for en noenlunde oppegående åring!

Siden jeg driver med idrett og ser masse nakne damer i garderober kan jeg bare tilføye her at man trenger ikke være 40 for å se slapp ut, tilogmed folk under tjue kan være helt grusomme. Det kommer jo ikke bare an på alder, men også på hvor mye man gidder å trene. Eldre damer på 30 liker ihvertfall yngre menn.

Jeg er selv 26 og liker 18 åringer. Og det tror jeg alltid jeg kommer til å gjøre. Og da gjelder det å holde seg stram og flott! Samantha får det for seg at gamle gubber sikkert kan være gode i senga og at i mørket kjennes alle kropper like ut Hehehehe, jeg lo en halvtime: Gamle menn er ikke like digg som 18 åringer.

Jeg er jo ikke 60 ennå, så jeg får ta det som det kommer. Og hvis jeg er heldig så klarer jeg kanskje å knabbe til meg en 30 åring da Men nå holder jeg meg til menn mellom 18 og Og det er da et ganske stort slingringsmonn. Jeg er heldig sånn. Eldre damer på Nei, jeg mente eldre enn guttene de liker. Da er jenta eldre. For det er de ikke. Bare eldre enn Jeg blir 27 om litt mer enn to måneder. Det hender tanken på det plager meg litt, men stort sett går det bra! Liker å tro at jeg ser like bra ut som da jeg var nitten, og i tillegg har livet tilført meg en solid dose sjarme og erfaring jeg var foruten da jeg var 19 år gammel: Jeg blir også 27 om 10 måneder.

Stresser litt med det, men det er deilig at jeg er en av de siste i gjengen som blir Skulle på en måte ønske at jeg var 22 igjen, men når jeg snakker med folk på 22 merker jeg en viss forskjell i interesser, humor og modenhet i forhold til når jeg snakker med folk på min egen alder.

Men likevel, 22 var en bra alder! Ingenting skjedde i livet mitt mens jeg var Håper det tar seg opp i år. Det spørs om du kommer til å overleve årsdagen din da. Jeg dro til utlandet og nektet å ta telefonen på min dag, forøvrig. Men du blir vel eldre i samme takt som vennene dine, antar jeg?

Det hjelper litt det. Jeg er straks 21 og dama mi er 28 og det bryr iallfall jeg meg ikke noe om: Det er ikke alderen som teller uansett. Elsker henne for hvem hun er og ikke for alderen Folk er forskjellige, men de fleste damer på 40 år er vel ikke særlig interessert i åringer. Henvendelser om denne tjenesten: Jeg har også hatt svigerforeldre med stor aldersforskjell, de har vært gift i en årrekke uten noe problem. Det har vært sånn til alle tider at mannen skal være eldst. Det er vel ingen som hever et øyebryn, hvis aldersforskjellen ikke er altfor stor.

Men andre veien er fremdeles et samfunnstabu og blir latterliggjort. Seks års aldersforskjell som du skriver, er da ganske vanlig, når mannen er den eldste, vel å merke. Du må være veldig ung som oppfatter dette som et problem.

Kvalmt med kvinner som er desperate etter å føle seg yngre og derfor henger med gutter som er unge nok til å kunne være sønnene deres.

Kvinner trenger noen å se opp til, noen å beundre. Jeg kjenner som sagt flere med stor aldersforskjell, og ingen i omgangskretsen snakker om dette til daglig. Det ble kanskje nevnt helt i starten, men ikke noe mer utover det.

Da gikk det på om forholdet kom til å vare, og dette med barn blant annet. Nå er de personene jeg kjenner folk med høy selvtillit, og ikke typen som ber om unnskyldning fordi de er i forhold med hverandre, så det kan jo ha sammenheng med det. Hvis noen hadde blandet seg i deres valg, ville de nok fått klar beskjed..

Jeg falt pladask for en som var 15 år yngre. Helt fullstendig ut på jordet oppover ørene forelsket at jeg visste ikke hvilket bein jeg skulle stå på. Var ikke ute etter å finne noen ny mann i det heletatt. Så dette kan visst skje. Jeg gjorde ingenting med det og lot det gå sin gang. Forelskelsen forsvant i det blå heldigvis. For meg ville det bli å få enda et "barn" i huset å ta vare på, og det vil jeg ikke ha.

Jeg må ha en sterk og moden eldre enn meg mann som tar vare på meg! Husk at selv om en mann er 15 år yngre enn dama, betyr det ikke at han blir "enda et barn i huset å ta vare på" som du beskriver.

Sånt handler ikke om alder! Man kan treffe en moden 23 åring og en veldig umoden åring! Leste nettopp en tråd her der en på 36 år ba foreldrene si at "gutten" deres måtte tenke, for så å si slutt og hente hans ting hos sin tidligere kjæreste, fordi han hadde vært utro og stukket av med en annen kvinne. Han var som sagt 36!

Jeg har møtt menn som er år yngre enn meg, jeg gjerne kunne hatt som kjæreste pga den de ER , ikke pga av alderen deres. Selv er jeg snart 40, men føler meg mye yngre enn mange andre damer på min alder. Jeg har samme kropp som da jeg var 18, samme ansikt og, ingen rynker, naturlig, må ofte vise leg. Jeg har ingen barn, føler meg veldig ung til sinns og utseende.

Hei igjen, skrev nettopp Så kom begge foreldrene og sa at det var slutt på hans vegne, og ville samtidig hente tingene hans Dette gjør en på 36! Jeg vil bare gi dere et perspektiv og gosdt eksempel på at noen blir aldri modne, mens noen kan være modne selv om de er unge Handler vel egentlig heller ikke om modenhet, men om personlighet, som man finner i alle aldre! Der finnes drittsekker på 20 og drittsekker på 50, samtidig som man finner bra kjærester på 20 og bra kjærester på Alt i alt handler det IKKE om alder, kjærligheten har ingen alder.

Det handelr om kjemi, og om man "klaffer" med noen eller ikke. Når man er voksne, har sånt ingenting å si. En jeg kjenner på 23, hadde ALDRI bedt foreldrene sine si slutt til ei dame, men det gjorde altså en på 36, som attpåtil var utro Slutt og fokuser på alder, opplev et menneske som helt uten å bry dere om alderen!

Man er så himla forskjellige når det kommer til alder! Man kan treffe en moden 23 åring og en veldig umoden åringLeste nettopp en tråd her der en på 36 år ba foreldrene si at "gutten" deres måtte tenke, for så å si slutt og hente hans ting hos sin tidligere kjæreste, fordi han hadde vært utro og stukket av med en annen kvinne. Jeg prøver å ha ett åpent sinn ang dette, men når sånne poster som dette dukker opp så føler jeg vi nærmere oss sakens kjerne.

Det formelig lyser desperasjon av dette innlegget. Nei, du ser ikke helt lik som når du var Jeg er såå glad jeg tok sjansen med min 9 år yngre kjæreste.. Det var faktisk han som tok initiativet og ville ha et forhold, jeg var veeeldig skeptisk i begynnelsen.

Men er så glad for at jeg ble sammen med han, har endelig møtt en gutt som respekterer meg og behandler meg bra. Så hvis man er for opptatt av ting som aldersforskjell kan man gå glipp av noe som kunne blitt et fantastisk forhold. Sa ikke at jeg ser ut som 18, men at jeg ser veldig ung ut for alderen.

Jeg bruker akkurat samme størrelse i klær, og ser at kroppen er veldig lik som da jeg var tenåring. Har og alltid trent regelmessig samme sprettrumpe og tenåringsbryster , og har ingen barn. Jeg har aldri vært opptatt av alder, mulig det og gjør at jeg ser ung ut, er "open minded" pluss gode gener. Hvis du er misunnelig for at noen holder seg godt, er det ditt problem. Ja, vil blir alle eldre, men noen blir fort "satte", og jeg har lagt merke til at de som ofte er mest opptatt av alder, er mest "satte", ser år eldre ut etc Menn som skal ha så og så unge damer, ser selv ut som gubber, og omvendt , kjærringer som skal ha unge menn Det finnes og mange "satte" unge damer som MÅ ha eldre menn Jeg sier ikke alltid i noe av det jeg skriver, jeg sier at alder er og blir individuelt og at det kommer an på personen hele tiden, dette med alder!

Selv er jeg ingen typisk åring. Jeg har lite erfaring med menn, selv om mange tror at en dame på 40 har mye erfaring , vet hva hun vil osv. Jeg er mer uskyldig når det kommer til menn , enn mange jenter på 20 idag! Jeg har alltid vært kresen, vil ikke være med en mann, bare for å være med en mann.

Jeg vil gjerne ha en mann som godt kan ta litt styring, også seksuelt, da jeg er blueferdig der, men han må gjerne være yngre. Alle som kommenterer "eldre" damer, beskiver at hun vet hva hun vil i senga og generelt Jeg ville bare kommentere at folk er forskjellige, alle passer ikke inn i "rammen": Det er helt riktig at alder er individuelt, og svært relativt. Jeg synes det er svært umodent å kalle noen for "desperat" bare fordi de faller for en yngre mann. Det er en myte, en kald skulder noen kaster ut fordi det kanskje ikke passer seg i deres verden.

Den verdenen er i så måte utrolig begrensende og kan gjøre at man går glipp av sin livs kjærlighet. Jeg er godt opp i årene og mottar datinghenvendelser helt ned i år!

Første reaksjonen er at de kun er ute etter opplæring i senga og jeg blir skeptisk, noen er sikkert det, men har også opplevd de som virkelig ser at det er en varm og moden person der, og ønsker et kjæresteforhold. For meg blir en på 19 litt ung, det handler ikke først og fremst om tallet, men tanker om at denne personen ikke har skaffet seg nok livserfaring.

Som regel modnes menn betraktelig mellom 25 og 30 og lar seg ikke affisere av skvalder fra vennegjengen - om han skulle finne en interessant dame som er 15 år eldre. Dette med barn er en egen sak, det er jo ikke sånn at alle par MÅ ha barn heller, og det finnes mange metoder å løse dette på i dag - om det skulle bli nødvendig å gå utradisjonelle veier.

Folk må slutte å tenke så tradisjonelt - vi lever i en moderne verden! De som ikke ser at aldersforskjell i betyr noe, er bare umodne og redde! You need to be a member in order to leave a comment. Sign up for a new account in our community. Already have an account?

Vi benytter cookies til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester. Home Familie, samliv og seksualitet Samliv og kjærlighetsrelasjoner Yngre menn søker modne damer » Familie, samliv og seksualitet » Samliv og kjærlighetsrelasjoner. Sign in to follow this    Followers 1.

eldre dame søker yngre menn historier sex

0 thoughts on “Eldre dame søker yngre menn historier sex”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *