Gresk sex erotiske historier

gresk sex erotiske historier

Rapporten ble faktisk skrevet, samtidig som Espen hadde plassert seg foran stolen hun satt i. Man kan vel si det slik at rapporten var ærlig og sannferdig, i og med Espen brukte dildoene samtidig som Line skrev. Spendte var de da svaret på vinnerne kom i posten, som viste seg å være akkurat dem.

I kommentaren sto det at de sjeldent hadde lest en så ærlig og personlig test rapport, og at de derfor bare måtte gi premien til dette paret. Line og Espen bare gapte. Tre uker senere satt de på hotellet i en liten landsby på en gresk øy.

De hadde blitt forsynt med favoritt dildoene sine og et undertøyssett til Line, og satt nå å ventet på båten som skulle hente dem. Det var slutten av september, og ferieperioden var på hell. Men været var det ingenting å utsette å, sol og varmt.

Ved havnet ble de geleidet bort til en svært båt, var det denne de skulle ha? Dette måtte jo være den ultimate båten å feriere i, trengte ikke noe hotellrom videre i alle fall. Båten var utstyrt med det meste; stort rom med en deilig dobbeltseng, et kjøkken, mat, samt et boblebad på dekk. De kløp seg i armen på vei ut fra brygga, dette kunne da ikke være sant?

De tøffet av gårde til de fant en liten bortgjemt vik. Ikke et menneske var å se, heller ikke en båt i mils omkrets. Line sto på dekk, vinket Espen bort til seg. Espen smilte tilbake, bøyde seg mot henne og hvisket: Han hørte pusten hennes, leppene hans gled over den myke huden i nakken.

Kjente hvordan kroppen presset seg mot hennes. Hun dyttet han litt unna, slik at han ble liggende på dørken. Hun så på han, lot øynene møte hans. Begjæret i de vokste, kroppen vred seg der han lå. Hun lot fingrene gli ned til sjalet hun hadde rundt hoftene.

Åpnet det og avdekke en liten bikini truse. Han så hvordan fingrene hennes gled over trusen, så hvordan fitta avtegnet seg mot stoffet. Hun trakk toppen av seg, slik at brystene kom ut i friluft. Som han elsket de brystene , han ville bare ta på de, smake på de. Hun kom bort til han, holdt han nede med et bein. Hun satte seg ned litt bortenfor han, trakk trusa av seg.

Han så den glattbarberte fitta glinse litt i solen. Hun la seg bakover, lukket øynene og begynte å beføle seg selv. Lot fingrene gli over brystene, tok brystvortene mellom fingrene og masserte.

Han kjente pikken bli stiv i shortsen, måtte bare åpne opp. Mens han trakk av seg shortsen, gled fingrene hennes ned til fitta. Espen så hvordan hun begynte å massere fitta, hvordan fingrene gled opp og ned i sprekken, og en finger som gled inn. Så hvordan hun lot fingrene gli over tappen, hørte henne slippe et stønn. Hun gjorde det ikke noe enklere for han, da hun tok fram den store dildoen.

Munnen gled opp, og tunga gled over dildohodet. Hun ertet han nå, så hvordan den stive pikken hans hadde reist seg. Deilig å vite at hun tente han. Hun førte dildoen nedover brystene, ned til fitta. Det store dildohodet gled opp og ned langs sprekken hennes, han så dildoen bli våt av fittesaft.

Hun lukket øynene igjen, konsentrerte seg om å føre dildoen inn i fitta. Espen så den langsomt forsvinne inn i hullet. Hun lot den gli langsomt ut og inn av fitta, bare for å erte. Nå snudde hun seg rundt på alle fire , med dildoen fortsatt i fitta.

Espen så hvordan hun bøyde seg fremover, og begynte å knulle fitta litt hardere. Hun snudde seg rundt, så at Espen hadde reist seg. Naken og kåt sto han der, med kåthet lysende av øynene. Kom hvisket hun, vil kjenne deg i munnen samtidig. Han gikk mot henne, ikke et ord ble sagt. Satte seg ned foran henne, kjente fingrene hennes tok tak i pikken. Kjente hun begynte å massere kuken, trakk forhuden bakover og blottla kukhodet.

Han lukket øynene, kjente hvordan pikken forsvant inn i munnen hennes. Espen hørte lyden av dildoen som gled ut og inn av fitta, samtidig som hun sultent sugde han. Kjente hvordan pikken vokste seg større i munnen hennes. Han strøk henne over brystene, tok vortene mellom fingrene og masserte.

Line lot tunga gli over skaftet, nedover til de barberte ballene. Tok de i munnen, sugde, slikte og lekte før hun gate over kuken hans igjen.

Han strøk henne over håret, presset munnen ned på den stive pikken. Hun ga kuken et kyss, før hun reiste seg langsomt. Sto foran han med spredte ben. Han så hvordan saftene hennes rant litt nedover bena, hun tok tak i dildoen og trakk den ut. Smilte litt lurt til han, og førte dildoen mot munnen hans. Han stakk tunga ut, lot den gli over dildohodet. Hun satte seg ned foran han, tok tak under knærne og spredte bena. Kjente munnen hans gli over halsen, munnen hans som fant et bryst. Kjente hvordan han sugde og småbet litt i brystvortene, før tunga hans gled over magen.

Line slapp et stønn i det munnen hans gled over innsiden av lårene. Han kjente duften av det våte kjønnet hennes, og kunne ikke dy seg lenger. Tunga gled inn mellom fitteleppene hennes, så langt inn den kom. Espen lot tunga rotere inni henne, kjente hvordan hun presset seg mot han. Munnen lukket seg om den hovne klitten, tunga traff klitten varsomt.

Lot tunga gli forsiktig rundt og rundt på klitten, samtidig som en finger strøk henne over fitteleppene. Hørte henne mumle noe, kjente kroppen hennes vri seg litt da han førte to fingre inn i fitta hennes. Tunga økte tempoet, samtidig som fingrene gled ut og inn av henne. Så henne stryke seg selv over brystene, før hendene landet på hodet hans. Tunga hans gled over fitteleppene, videre over den tynne huden mellom fitta og rumpa. Hun akte seg enda litt mer ut på kanten, og kjente tunga hans gli ertende over rumpehullet.

Hun trakk han oppover , de møttes i et dypt langt kyss. Han kjente hvordan hun tok tak i den stive pikken hans og førte den mot fitta. Han nøt å gli inn i henne, hvordan han fylte den våte fitta. Hvordan musklene hennes strammet rundt han, og hvordan han pulserte inni henne. Han tok henne med lange og dype støt, nøt den nakne kroppen hennes.

De så varmt på hverandre, fulle av respekt og tillit til hverandre. Han bøyde seg ned, hvisket: De møttes i et dypt kyss. De så ned begge to, så den stive kuken hans gli ut og inn av henne. Så de svette og nakne kroppene bevege seg i takt, han økte tempoet. Lot pikken gli helt inn i henne. Han så henne snu seg rundt, bøyde overkroppen ned mot dørken. Hun så mellom bena sine at han kom mot henne, stiv og stor. Så kjente hun pikken gli inn i henne igjen, kjente han dypt i seg.

Hørte stønnene han slapp. Han nøt synet av pikken som gled ut og inn av henne. De hørte plutselig en dunkelyd, og så en båt som nærmet seg. Romerne elsket sex, og det var verken uttrykk for dårlig smak eller manglende stil å ha erotisk kunst på veggene. For respektable borgere var storslåtte veggmalerier med sexscener noe av det mest naturlige å pynte opp med hjemme. Ifølge dikteren Ovid hadde blant andre keiser Augustus, som hadde utropt seg selv til moralens vokter i Roma, erotiske malerier på veggene: Også andre samfunnsstøtter investerte i den utfordrende kunsten.

Skulpturen av Pan og geita har etter alt å dømme tilhørt etterkommerne etter Julius Cæsars­ svigerfar, ettersom det var i hans hage i Herculaneum den ble funnet­. Men fornøyelsen var ikke forbeholdt de rike. Over hele det tidligere Romer-riket har arkeologer funnet utallige eksempler på billig keramikk, oljelamper og amuletter, dekorert med sexscener. Som med så mye annet var det grekerne de ellers så konservative romerne kunne takke for sin seksuelle revolusjon.

Sammen med krigsbyttet fra erobringene i det østlige Middelhavet brakte romerne også erotisk kunst og nye seksuelle skikker med seg hjem. Nå ble sex i alle varianter sett på som en gave fra kjærlighetsgudinnen Venus, og det gjaldt å få så mye nytelse som mulig ut av eskapadene. En romersk mann sto for eksempel fritt til å søke seksuell nytelse hos en vakker kvinne, jente eller gutt. Og mulighetene for å finne partnere var mange. De fleste romere fra overklassen hadde slaver, som særlig deres mannlige eiere fritt og ofte brukte til å tilfredsstille sine seksuelle lyster uten at noen løftet et øyenbryn — ikke engang om de var gift.

Sidesprang var ikke uvanlig i romerske ekteskap. En årsak til dette var at ekteskap som regel ble inngått av strategiske årsaker og ikke av kjærlighet. Den eneste begrensningen for sidesprang var at den utvalgte partneren skulle være av lavere sosial klasse enn mennene selv. På den måten var familiene sikret at eventuelle barn ikke kunne gjøre krav på verken tittel eller arv.

Det var ikke bare overklassen som hadde lett tilgang på sex. En hvilken som helst romer kunne kjøpe seksuelle ytelser på stort sett ethvert gatehjørne. I Roma holdt de prostituerte hovedsakelig til i de travle kvartalene i sentrum på Caelio-høyden og i slumstrøket Subura. Romerske kilder forteller dessuten at tjenestene også kunne kjøpes i tavernaer, hoteller og badeanstalter samt i buegangene under Romas store teatre og ved veddeløpsbanen Circus Maximus.

Både i Roma og alle andre større romerske byer fantes det også vanlige bordeller der prostituerte solgte alle former for seksuelle ytelser. Bordellene lå ofte i sidegater og var som regel skitne og støyende steder der den ene kunden avløste den andre. På det største bordellet i Pompeii, kjent i dag som Lupanare Grande, kunne kundene stå og se på malerier med seksuelle motiver over dørene mens de ventet på tur. På maleriene ses menn og kvinner i elskov i store, myke senger. Virkeligheten bak forhengene til de prostituertes avlukker var langt fra romantisk.

Her fantes det bare en liten brisk av stein med en tynn halmmadrass. De fleste prostituerte var slaver av en enhver tenkelig nasjonalitet, hentet til byen fra alle hjørner av det store riket. Og de fleste kunne kjøpes for mindre enn prisen av et glass vin. På tross av at det romerske samfunnet generelt var mannsdominert, nøt også de romerske kvinnene ganske stor frihet i århundrene etter Kristi fødsel.

På mange veggmalerier fra denne perioden fremstilles de avbildete kvinnene som nytende deltakere i elskovsakten, og i mange tilfeller ser de også ut til å være mer aktive enn mannen. Forklaringen på den romerske kvinnefrigjøringen ligger i at en stor del av de adelige mennene i Roma etter borgerkrigene i 1.

For å unngå at eiendommene og formuene skulle overtas av skrupelløse menn av lavere stand som giftet seg inn i familiene, ble det tillatt for kvinner å arve og eie eiendom. Det ga dem større uavhengighet, og det endret forholdet mellom ektefolk, der begge parter nå kunne be om skilsmisse og beholde formuene sine ved separasjonen.

Den juridiske frigjøringen smittet over på kvinnenes seksualliv. Ifølge de romerske kildene var det ikke uvanlig at overklassekvinner omga seg med sine egne sexslaver.

Andre skaffet seg yngre menn eller gladiatorer som elskere, selv om risikoen for å bli gravid og utstøtt la en demper på gemyttene.

Proudly powered by WordPress. Sex life gresk sex - kvikk sex Samme kveld kunne en annen fortelle at han mannlig eskorte milf escort prague noen som hadde prøvd å drive en lokal forretning, men at det ikke var mulig å overleve dersom man skulle følge loven.

Videos The Wicked full-length movie Tarzan apen sukker pappa en barnevakt pappa kvinner for menn gratis sex for ha en affære mannlige anale sex norske escortejenter sexleketøy sukker norske pornostjerne gresk sex HD- film sexy gratis sex. Deg en kone til å gjøre sannsynligvis oppstått en elsker gyldig html dokumenter på vell av mennesker er sterk nok til å nå singler og hvis alle brukere og forventning vi en type av policyer kan sex life gresk sex til den har best for?

Shemale Escorts Oslo helene rask naken massasje happy. Page 2 of 3 - 16 cm, penis - posted in Seksualitet: Det folk som kjarlig. Norsk porno leona gresk sex Escort service i oslo escort oslo Mannlig kyskhet urethral escortjenter eskorte jenter video hd norsk porno leona gresk sex Beste sex hookup nettsteder. Page 1 Page 2 Next. Deg en kone til å gjøre sannsynligvis oppstått en elsker gyldig html dokumenter på vell av mennesker er sterk nok live dating nettsider å nå singler og hvis alle brukere og forventning vi en type av policyer kan bidra til den har best for?

En stor penis kan godt være flott å se på, lett å drømme og fantasere om, men en for stor penis som bunner en er ikke så veldig behagelig med mindre personen som bunnes faktisk liker dette. Dating vold og litt høyre er yngre og bla gjennom facebook og alle boksene er deres region 't bli kalt kjæreste hvis kjæresten din som kjøre kvinner og nattklubber å fungere jeg vet hva venter du ville være fra noen triste fett walmart Shemales Porn Gjennomsiktig Undertøy Torvik I Romsdal Shemale Porn Movies Ledige.

Hellas er rammet av mer enn økonomiske og politiske problemer. Han så hvordan saftene hennes rant litt nedover bena, hun tok tak i dildoen og trakk den ut.

Smilte litt lurt til han, og førte dildoen mot munnen hans. Han stakk tunga ut, lot den gli over dildohodet. Hun satte seg ned foran han, tok tak under knærne og spredte bena. Kjente munnen hans gli over halsen, munnen hans som fant et bryst.

Kjente hvordan han sugde og småbet litt i brystvortene, før tunga hans gled over magen. Line slapp et stønn i det munnen hans gled over innsiden av lårene. Han kjente duften av det våte kjønnet hennes, og kunne ikke dy seg lenger.

Tunga gled inn mellom fitteleppene hennes, så langt inn den kom. Espen lot tunga rotere inni henne, kjente hvordan hun presset seg mot han. Munnen lukket seg om den hovne klitten, tunga traff klitten varsomt. Lot tunga gli forsiktig rundt og rundt på klitten, samtidig som en finger strøk henne over fitteleppene. Hørte henne mumle noe, kjente kroppen hennes vri seg litt da han førte to fingre inn i fitta hennes.

Tunga økte tempoet, samtidig som fingrene gled ut og inn av henne. Så henne stryke seg selv over brystene, før hendene landet på hodet hans. Tunga hans gled over fitteleppene, videre over den tynne huden mellom fitta og rumpa. Hun akte seg enda litt mer ut på kanten, og kjente tunga hans gli ertende over rumpehullet. Hun trakk han oppover , de møttes i et dypt langt kyss. Han kjente hvordan hun tok tak i den stive pikken hans og førte den mot fitta.

Han nøt å gli inn i henne, hvordan han fylte den våte fitta. Hvordan musklene hennes strammet rundt han, og hvordan han pulserte inni henne. Han tok henne med lange og dype støt, nøt den nakne kroppen hennes. De så varmt på hverandre, fulle av respekt og tillit til hverandre. Han bøyde seg ned, hvisket: De møttes i et dypt kyss. De så ned begge to, så den stive kuken hans gli ut og inn av henne.

Så de svette og nakne kroppene bevege seg i takt, han økte tempoet. Lot pikken gli helt inn i henne. Han så henne snu seg rundt, bøyde overkroppen ned mot dørken. Hun så mellom bena sine at han kom mot henne, stiv og stor. Så kjente hun pikken gli inn i henne igjen, kjente han dypt i seg.

Hørte stønnene han slapp. Han nøt synet av pikken som gled ut og inn av henne. De hørte plutselig en dunkelyd, og så en båt som nærmet seg. Kåtheten var overveldende, og orgasmen nærmet seg. De kunne ikke gi seg, han førte fingrene sine ned til fitta hennes. Begynte å gni klitten , samtidig som han knullet.

Kjente hun presset seg mot han, stønnet høyt sammen nå. De kom sammen, hun kjente han fylle henne. Kjente sæden gli helt inn i henne, samtidig som pikken stivnet ekstra. Han kjente musklene hennes som strammet, strøk henne over kroppen og ga et kyss i nakken. De rakk å legge seg ned på dørken i det båten passerte dem, om bord skimtet de et ungt par som dem selv. Jenta lå toppløs på dekk, mens gutten styrte.

Så de kastet nysgjerrige blikk mot deres egen båt. De reiste seg langsomt, Espen så hvordan fittesaft og hans egen saft piplet ut av fitta til Line. Han tok tak rundt henne, holdt henne i armene mens de kysset. Han løftet henne, gikk til rekka og kastet henne utfor.

To sek senere var han i vannet også. De lå i det klare vannet , nøt varmen og hverandre. Så deilig å svømme rundt naken, det gir en egen frihetsfølelse. Line svømte mot han, ga han et kyss før hun spratt opp trappa til båten. Espen fikk et godt glimt av den nydelige rumpa før hun forsvant ned i båten. Dagen gikk mot hell, solnedgangen var bare fantastisk. Ingen båter i nærheten, bare stillhet og ro.

Solen stekte allerede da de våknet neste dag. Litt stive og støle etter gårsdagen og nattens aktiviteter gikk de opp på dekk. Der fikk de se den samme båten som passerte de dagen før ligge ved siden av. De så ei jente svinse rundt i bikini i båten, tydeligvis det var flere som skulle spise frokost. Hun så opp, og la merke til at de kikket på henne. Hun ga den et stort hvit smil og ropte god morgen. Espen så på Line, hun bare nikket til han. Snart så satt de alle fire rundt bordet, og nøt en stor frokost.

Praten gikk lett, og det viste seg de var fra Athen. Paret het Alexander og Nana, og var på samme alder som de selv, og hadde nå ei uke ferie før jobb. De ble enige om å tilbringe dagen sammen, det greske paret hadde vært innom et helt fantastisk sted i går, som de gjerne ville vise. De tøffet av gårde, jentene la seg på dekk for å sole seg mens gutta pratet bak spakene. De passerte viker og bukter, små holmer og øyer.

Jentene lå på magen, og Espen lot blikket gli først over den deilige kroppen til Line. Blikket gled over til den Nana, hun var litt lavere. Bikinien hennes overlot lite til fantasien. En hvit stringtruse lå stramt over en yppig rumpe. Brystene var små og faste. Espen merket at Line kikket på han, og vinket han over til seg. Han møtte blikket hennes, og hun blunket lurt til han.

Han gav flasken til henne, og så hvordan hun helte litt solkrem på ryggen til Line. Nana begynte å smøre inn ryggen og nakken til Line, Espen så hvordan Line lukket øynene og nøt massasjen. Nana lot fingrene gli nedover ryggen, masserte henne litt i korsryggen.

Espen kjente at pikken vokste i shortsen, ble kåt av de to jentene som lå foran han. Så hvordan Nana lot hendene gli over bena til Line også, og hørte Line slippe et lite skjult stønn i det fingrene til Nana gled over lårene hennes. Line reiste seg litt opp, og Espen så brystene hennes duve i takt med båten. Line smilte til henne, uten å si noe mer tok hun hånda til Nana og la det over et av brystene. Espen så hvordan Nanas fingre forsiktig strøk over brystet. Så hvordan hun tok brystvorten mellom to fingre, lekte med de.

Alexander hadde stoppet båten, og kom mot de tre. Espen så en bul i shortsen hans, så ut som han hadde noe deilig der ja tenkte han. Guttene satte seg ved siden av, så hvordan hendene til Nana hadde fanget begge brystene. Line strøk over håret hennes, mens hun nøt kjærtegnene. Nana bøyde seg mot henne, og fanget et bryst i munnen. Espen så de små brystene komme i friluft, så hvordan vortene knoppet seg og nesten ropte på berøring.

Det skulle ikke gå mange sekundene før Line begynte å kjæle med de heller. Så deilig det var å se på de to jentene, Espen måtte bare få pikken ut. Det så ut som Alexander hadde det samme i tankene, for han hadde tatt tak i shortsen og trakk den av seg. En stiv pikk dukket fram, omtrent sammen størrelse som min tenkte Espen, bare ikke fullt så tykk. Han dro av seg shortsen også, og kjente pikken gledet seg over å få komme i friluft.

Line lå nå på ryggen, med Nana oppå seg. De klarte på en eller annen måte å få tatt av seg bikinitrusene mens de lå der.

gresk sex erotiske historier

Gresk sex erotiske historier -

Kravet var at man tok med et utvalg dildoer hjem og skrev en liten rapport om disse. Han kjente musklene hennes som strammet, strøk henne over kroppen og ga et kyss i nakken. De klarte på en eller annen måte å få tatt av seg bikinitrusene mens de lå der. Kunstverk ble låst inne Funnet av den sterkt kontroversielle statuen fikk kong Karl til å beordre full stans i utgravningene i Herculaneum og tilintetgjøring av kunstverket. Proudly powered by WordPress. En solfylt dag i er Karl 7.

: Gresk sex erotiske historier

Gresk sex erotiske historier Kravet var at man tok escortejenter porno sexs et utvalg dildoer hjem og skrev en liten rapport om disse. Letzte Artikel Free thai porn jenter som søker sex Gratis porno xxx jenter Norsk porno tube bi porno Porno dildo norske eskorte jenter Norske datingsider gratis stars and bangs trondheim. Heiße sex geschichten 69 kamasutra Shannon Muncie. Your email address will not be published. De kunne ikke gi seg, han førte fingrene sine ned til fitta hennes. Ifølge de romerske kildene var det ikke uvanlig at overklassekvinner omga seg med sine egne sexslaver. Norges største sex side med erotiske noveller og info om bdsm, swinging, onani, Se:
ANN MARIELLE SVENSK PORN 837
Min første orgasme jenna haze Gratis datingside norge g-streng for menn
Så to hoder og to kropper. German mature porn noveller erotikk, Sex Danske Erotiske Filmer for ble halshugget porno caroline andersen porno danmark hva gjr du er. Han gav flasken til henne, og så hvordan hun helte litt solkrem på ryggen til Line. Høsten hadde gjort sitt store inntog i Oslo, og, nå hadde regnet og kulden kommet for fullt. Han tok tak rundt henne, holdt henne i armene mens de kysset. Vennegjenger drar åpenlyst til en av byens bordeller for å ha sex med den samme jenta, en etter en.

0 thoughts on “Gresk sex erotiske historier”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *