Frekke damer menssmerter gravid uke 4

frekke damer menssmerter gravid uke 4

Veldig takknemlig for det, absolutt ikke gitt at det er slik. Kjenner meg godt igjen! Jeg endte opp med en intens hodepine og dro til legevakten. Nei, kutt ut hypokondertytinga og ta med den sixpacken. Det bare kreves mer. At noe funker for noen, ikke betyr at det funker for alle? I Norge i det Skal man ta det fra de eldre?

Verre enn fyllesjuke og alt annet jeg har opplevd. Og det var min livs kamp. Mitt neste svangerskap gikk "alt" galt. Jeg har i grunnen hatt 3 fantastiske svangerskap.

Fikk en gang en komentar i mitt siste svangerskap som plager meg enda. Mamma til 3 Jeg var faktisk i veldig god form i mine svangerskap.

Frisk som en fisk, men aldeles utslitt. Neida, det var jo selvsagt full rulle etter jobb, og fra morgen til kveld i helgene. Det er ingen sykdom, husk det! Hvorfor snakker arbeidsgiveren om sykdom? Eg er jo frisk! Hva er det de vil?

Jeg trente fram til termin, jeg! Et godt og viktig innlegg! Takk for et flott innlegg: Jeg er selv halvveis i graviditeten med tredje og siste barnet. Alt er en kamp. Noe som er helt greit. Jeg er selv gravid i uke Eller som du skrev som provoserte meg, verre enn en sykdom. Verste tiden i mitt liv!! Noen er heldige og har et fint svangerskap uten mange plager. Det norske graviditetssynet er ikke bra! Dette er ikke sykdom men farlige symptomer som man ikke kan ta for gitt.

Alle svangerskap er veldig ulike. At en kvinne ikke har opplevd noe som helst under svangerskapet skal ikke dette gjelde for alle. Takk for et fint innlegg. Uansett er det ikke alltid en velger det selv heller. Jeg hverken har barn, er gravid eller har noen planer om det i umiddelbar fremtid - likevel likte jeg dette innlegget veldig godt!

Lykke til videre med svangerskapet: WOFF, seier eg bare. Blir fortsatt irritert over det. Arbeidsforholdet ble meget kortvarig. Jeg ble litt flau hvorfor i alle dager skulle jeg bli det liksom?? Ja, man blir litt satt ut innimellom.

Jeg var konstant kvalm i mndr. Godt å høre at det ikke har så mye å si om en har lite symptomer. Er så mye snakk om SA på nett.. Forhold deg til virkeligheten, og ikke bare det du har håndplukket av resultater, uten å ta hensy.. Er i uke 17 nå,men tror ikke jeg har kjent noe annet enn luf..

Vet at denne tråden begynner å bli litt gammel nå, i tillegg er jeg ikke fylt 40 enda 39 år, fyl.. Ja, hvis du har hatt vaginalt samleie den siste mnd kan du være gravid.

Sykmeldt allerede i uke 17? Leder avviste sykemelding og jeg må jobbe med tilrettelegging fra.. Jeg har også blitt ganske oppblåst. Jeg er ganske slank, så når jeg sitter går magen litt over bu.. Kjenner jeg får litt hetta innimellom. Første gang for meg. Prøver å roe meg og.. Jeg hadde sist mens Prøver å roe meg og ik.. Leder avviste sykemelding og jeg må jobbe med tilrettelegging fra n.. Leder avviste sykemelding og jeg må jobbe med tilrettelegging fra ne..

Vis alle fora siste innlegg. Er 32 uker på vei med andre barnet. Forrige gang endte fødselen med keisersnitt da.. Føler meg ganske fin form om dagen men de to siste.. Spurte her for ca 2 uker siden om mensmurring som kom og gikk som startet to dager ette..

Jeg har et spm, ang. I de 3 førs.. Jeg er gravid i uke 30, etter vellykket IVF. Har nå begynt å tenke litt på.. Jeg har et spørsmål angående smerter i 1.

For 5 uker siden hadde jeg lungebetennelse.. Først vil jeg takke for at du tok deg tid til å lese og svare på mit.. Har prøvd å bli gravid i 8 mnd. Har to barn fra før og klaffet på andre forsøk.

Føler meg ikke ferdig med barn. Har to barn på 6 og 3 år. Har det veldig fint men nå må.. Jeg lurer litt på hvor lenge man kan være hjemme dersom vannet har gått?

Takk for en super side: For ca 3 måneder siden fikk jeg mitt andre barn. Først vil jeg bare si tusen takk for en fantastisk side. Den har hjulpet meg.. Er det farlig å sole seg som gravid, så lenge man ikke blir for varm? Jeg kan ikke g.. Hvor mye vann bør man drikke når men er gravid? Velkommen til ekspertsvar Våre eksperter Tidligere ekspertsvar.

Hva betyr barnets navn? Lukket termingruppe for dere med termin i februar. Hva med januar ? Finner hverken link eller noe på facebook: Flere gravide som bor i Stavanger med termin i desember? Noen andre her med termin i Januar? Krysser fingrene jeg også! Står så mye skremse.. Jeg testet også positivt på 17 mai! Kjempespent, og krysser fingr.. Jeg er så spent! Ja, min første også, og første forsøk.

Ja, det er min første, og første forsøk som gravid, enn der? D Er det din første? Jeg fant ut på Ligamentsmerter er noe annet enn "mens"murringer. Når ligamentene strekker seg så kjennes det som stikkende smerter, gjerne i forbindelse med at man beveger seg, ofte litt for fort.

Men kan det ikke oppleves forsjkellig fra person til person? Jeg har riktignok hatt litt av disse stikkende smertene, men mest av alt så har jeg hatt menssmerter. De siste dagene har de vært veldig sterke også, og da jeg kjente etter i går, så kjente jeg livmoren som har kommet godt over symfysen, noe den ikke hadde for en uke siden. Så hos meg er disse menssmertene livmoren som strekker på seg, i alle fall. Men ligamentsmerter er vel mer når det strekkes i ligamentene på livmoren, ikke når selve livmoren utvider seg.

Så sånn sett så er det vel en forskjell på de to smertene. Jeg hadde ''menssmerter'' hele første trimester, så tok det litt pause, nå har de vært igang igjen siden uke 28 eller noe. Tok veldig lang tid før jeg sluttet å tro at mensen var rett rundt hjørnet, kjentes jo akkurat sånn ut i starten.

Syns det er logisk man kjenner det verker, livmoren skal jo vokse fra å være på str med en liten pære, til å okkupere hele området mellom blære og brystben omtrent, og det på noen mnd. Har hatt det flere ganger senere nå også. I går kom og gikk det i flere timer. Skikkelig vondt og selv om jeg leser her at det er normalt blir jeg desverre bekymret.

Må gå på do å sjekke om det er blod. Da det står på er det akkurat som kramper i livmoren og jeg må legge meg ned. Og da jeg fikk orgasme var det så vondt at jeg lå å vred meg.. Men ikke noe blod og har veldig ømme pupper og utrolig kvalm. Så symptomene er jo der. Håper alt står bra til altså. Du skriver at det var dårlig tegn for deg. Hvordan utartet deg seg hos deg da? Menssmerter som kom og gikk hadde jeg gjennom hele svangerskapet.

Blødd litt gjorde jeg også de første 12 ukene. Takk Var det sterke menssmerter innimellom også? Mine er sånn at det kjennes ut som kjempemensen kommer. Skal på UL om en uke, håper alt står bra til da. Innimellom så hadde jeg så sterke smerter at jeg måtte legge meg ned og hadde lyst til å gråte.

Det kunne var fra noen minutter til timer. I natt hadde jeg flere menssmerte-tak på rad, den verste varte i over tre timer! Da var jeg helt på gråten og lå og rugget frem og tilbake mens jeg dro meg i håret tror samboeren min ble litt bekymret for meg Har ikke blødd enda, men er fremdeles bekymret.

Krysser fingrene for at det går bra og at jeg ikke skal ha dette regelmessig de neste månedene Kanskje du bør bestille deg en time hos legen, og evt bli henvist til UL for sjekk?

Ikke for å skremme deg, for jeg håper virkelig at alt går bra med deg og dne lille, men jeg hadde lignende smerter noen uker før jeg på UL oppdaget at babyens hjerte hadde sluttet å slå Graviditetssymptomene fortsatte, magen vokste, til og med morkakaen fortsatte å vokse Kroppen oppdaget ikke at det hadde gått galt, så jeg blødde ingenting før jeg fikk tabletter for å sette igang "fødsel". Krysser fingrene for at alt ordner seg for deg, som flere over her sier så er det mange som opplever både blødning og sterke smerter, men hvor det likevel går bra Lykke til!

frekke damer menssmerter gravid uke 4

0 thoughts on “Frekke damer menssmerter gravid uke 4”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *