Strap on dildo dildo test

strap on dildo dildo test

Vi kommer nok til å gå til innkjøp av en større leke til denne, det ble litt for kort for oss: Ellers et helt greit alternativ for mer "nybegynnere"! Vi likte Beginners Strap On godt, det ble en pirrende og spennede opplevelse for oss begge. Men for å kunne oppnå en maksimal nytelse kunne den med fordel ha vært litt større: En kveld tok jeg mot til meg og spurte henne om hun ikke kunne tenke seg å prøve en Strap On, og etter litt betekningstid svarte hun ja.

Jeg hadde "jukset" litt og hadde allerede utstyret klart på sove mer rrommet. Etter litt "oppvarming" tok jeg fram nyinnkjøpte "Beginners Strap On" og hjalp henne på med den.

Hun er ikke så stor, så det gikk greit, men tror nok reimene kan bli korte for litt store jenter. Vi brukte noe tid på å finne en stilling som var behagelig for oss begge, men etterhvert fant vi ut av det.

Vi opplevde nytelse begge to, så dette frister til gjentagelse. Uansett "Beginners Strap On" anbefales til den som har lyst til å prøve noe nytt og annerledes!

Vi hadde lenge hatt lyst til å prøve en strap on dildo Vi hadde lenge hatt lyst til å prøve en strap on dildo. Så vi kjøpte en på kondomeriet, vi valgte en som ikke er alt for stor, slik at førstegangs opplevelsen ikke skulle bli for ekstrem. Og da passet denne perfekt. Også for at denne kan man enk mer elt bytte størelse på dildoen dersom det er ønskelig. Du har tidligere logget inn med en egen kondomeriet. Skriv inn passordet til denne brukerkontoen for å knytte den til Facebook-brukeren din.

Du har deaktivert javascript i nettleseren din. Det betyr at det er en del funksjoner som ikke vil fungere som tenkt. Se større bilde Se større bilde Se større bilde Se større bilde. Sammenlign dette produktet med et annet Du kan kun sammenligne produkter av samme type. Dette sier andre kunder 7 3, stjerner. Hva synes du om produktet? Skriv en omtale av dette produktet. Du har glemt å rangere produktet.

Gi produktet det antallet stjerner du mener passer: Innlegget publiseres med kallenavnet. Kunne ikke lagre omtale, vennligst forsøk igjen! Har du allerede brukerprofil? Logg inn her Ikke kunde? Det oppstod en feil ved registreringen.

Pass på at passordene er like og at passordet består av bokstaver, tall og spesialtegn, minst 6 tegn langt. Din omtale er sendt til godkjenning, den vil bli publisert innen kort tid.

Delight Strap-on dildo og belte 4, stjerner. Fullstendig strap-on dildo med en spennende fasong som passer til både ham og henne. Beltet følger med, og dildoen kan enkelt tas ut av festet, slik at den kan brukes på flere måter. Sammenlign Du kan kun sammenligne produkter av samme type. Latekstruse med dobbel dildo M 4, stjerner. Dobbel moro med dobbel strap-on dildo. En sexy truse i sort, tøyelig lateks sørger for at dildoene holdes på plass for høy nytelsesfaktor for dere begge. Fantasy strap-on hofteholder 4, stjerner.

Kle deg sexy med frekke nettingstrømper og ta kontrollen over partneren din med en strap-on dildo Så la den henge litt løst og stram den godt til først etter at den er «på plass» når du vet hvordan den skal sitte. Om det er snakk om å penetrere en mann analt, eller en kvinne vaginalt spiller egentlig mindre rolle for fremgangsmåten. Den største forskjellen er at dersom det er snakk om analsex, så er det behov for en betydelig mengde glidemiddel.

Begynn med en finger og godt med glidemiddel. Ta det med ro og la ham ta i mot fingeren fremfor å presse den rett inn. Antageligvis vil en finger gli greit inn og du vil kjenne ham knipe rundt fingeren. Ta tiden til hjelp og du vil kjenne musklene i anus slappe av. Da er det tid for en finger til og mer glidemiddel. Ikke forsøk å bruke dildoen før anus er godt smurt og du kjenner ham slappe helt av. Smør dildoen godt inn med glidemiddel det kan aldri bli for mye glidemiddel når det er snakk om analsex og press den forsiktig mot anus.

På samme måte som de fleste kvinner foretrekker å bli tatt analt i sitt eget tempo, foretrekker de fleste menn det samme. Dersom det er snakk om vaginal penetrering av en kvinne er det samme fremgangsmåte, litt mindre glidemiddel og man trenger ikke å ta tiden til hjelp på samme måte;- De fleste kvinner blir svært overasket over hvor slitsomt det er å ta noen med en strap-on. Den største forskjellen på å bruke en strap-on og en «ekte» penis er følsomheten og kontrollen.

En mann har god kontroll over penis, han vet hva som er hardt, han vet hvor hardt han kan presse. Han vet hvilken vinkel penis har og hvor dypt den er inne.

Vi brukte noe tid på å finne en stilling som var behagelig for oss begge, men etterhvert fant vi ut av det. Vi opplevde nytelse begge to, så dette frister til gjentagelse. Uansett "Beginners Strap On" anbefales til den som har lyst til å prøve noe nytt og annerledes! Vi hadde lenge hatt lyst til å prøve en strap on dildo Vi hadde lenge hatt lyst til å prøve en strap on dildo. Så vi kjøpte en på kondomeriet, vi valgte en som ikke er alt for stor, slik at førstegangs opplevelsen ikke skulle bli for ekstrem.

Og da passet denne perfekt. Også for at denne kan man enk mer elt bytte størelse på dildoen dersom det er ønskelig. Du har tidligere logget inn med en egen kondomeriet. Skriv inn passordet til denne brukerkontoen for å knytte den til Facebook-brukeren din.

Du har deaktivert javascript i nettleseren din. Det betyr at det er en del funksjoner som ikke vil fungere som tenkt. Se større bilde Se større bilde Se større bilde Se større bilde.

Sammenlign dette produktet med et annet Du kan kun sammenligne produkter av samme type. Dette sier andre kunder 7 3, stjerner. Hva synes du om produktet? Skriv en omtale av dette produktet. Du har glemt å rangere produktet. Gi produktet det antallet stjerner du mener passer: Innlegget publiseres med kallenavnet. Kunne ikke lagre omtale, vennligst forsøk igjen! Har du allerede brukerprofil? Logg inn her Ikke kunde? Det oppstod en feil ved registreringen. Pass på at passordene er like og at passordet består av bokstaver, tall og spesialtegn, minst 6 tegn langt.

Din omtale er sendt til godkjenning, den vil bli publisert innen kort tid. Delight Strap-on dildo og belte 4, stjerner. Fullstendig strap-on dildo med en spennende fasong som passer til både ham og henne. Beltet følger med, og dildoen kan enkelt tas ut av festet, slik at den kan brukes på flere måter. Sammenlign Du kan kun sammenligne produkter av samme type. Latekstruse med dobbel dildo M 4, stjerner. Dobbel moro med dobbel strap-on dildo. En sexy truse i sort, tøyelig lateks sørger for at dildoene holdes på plass for høy nytelsesfaktor for dere begge.

Fantasy strap-on hofteholder 4, stjerner. Kle deg sexy med frekke nettingstrømper og ta kontrollen over partneren din med en strap-on dildo Vær litt rampete og vis han hvem som er sjefen!

King Cock strap-on med dildo 4, stjerner. Strap-on belte med dildo. Behagelig og stilig belte for strap-on kombinert med en delikat og realistisk dildo fra serien King Cock. Beltet gir mulighet for å leke seg med andre dildoer, og den naturtro dildoen gir en fantastisk følelse av ekte vare. Fifty Shades Sweet Sting ridepisk 4, stjerner. Sweet Sting er en ridepisk som gir deg muligheter for et raskt rapp over baken, som merkes godt av mottakeren.

Om dere liker å utforske grensene er dette krydderet dere trenger. En stor dildo kan være fint å se på, men om man ikke er vant til å bruke en strap-on bør man uansett velge en liten. En liten strap on en nemlig atskillig enklere å «styre» enn en stor. Dessuten er ett godt glidemiddel svært kjekt å ha tilgjengelig, dersom det er snakk om å ha sex med en mann analsex MÅ man ha MYE av det, men uansett om det er snakk om å penetrere en kvinne kan det være kjekt å ha litt tilgjengelig, siden de fleste sexleketøy har en egen evne til å absorbere litt fuktighet.

Når du spenner på strap on selen, så la den henge litt løst på. Om du strammer den for hardt, kan du være helt sikker på at du må justere den for å få denne rette vinkelen slik at du «treffer» riktig etter kort tid uansett. Så la den henge litt løst og stram den godt til først etter at den er «på plass» når du vet hvordan den skal sitte. Om det er snakk om å penetrere en mann analt, eller en kvinne vaginalt spiller egentlig mindre rolle for fremgangsmåten. Den største forskjellen er at dersom det er snakk om analsex, så er det behov for en betydelig mengde glidemiddel.

Begynn med en finger og godt med glidemiddel. Ta det med ro og la ham ta i mot fingeren fremfor å presse den rett inn. Antageligvis vil en finger gli greit inn og du vil kjenne ham knipe rundt fingeren.

Ta tiden til hjelp og du vil kjenne musklene i anus slappe av. Da er det tid for en finger til og mer glidemiddel. Ikke forsøk å bruke dildoen før anus er godt smurt og du kjenner ham slappe helt av.

Smør dildoen godt inn med glidemiddel det kan aldri bli for mye glidemiddel når det er snakk om analsex og press den forsiktig mot anus.

strap on dildo dildo test Den største forskjellen er at dersom det er snakk om analsex, så er det behov for en betydelig mengde glidemiddel. Det er en sikker vinner. Den er litt for liten og myk for å kunne kjenne noe særlig. Denne dildoen er fin for de som er nysgjerrige på analsex, men som vil ta det litt mer gradvis. Sammenlign Du kan kun sammenligne produkter av samme type. Pass på at passordene er like og at passordet består av bokstaver, tall og spesialtegn, minst 6 tegn langt.

0 thoughts on “Strap on dildo dildo test”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *