Sex i sandnes stillinger sex

sex i sandnes stillinger sex

Her blir god kommunikasjon om sex pekt ut som en nøkkel. Vi må knuse myter fra porno og populærkultur, og lære elevene om sexstillinger, leketøy, onani, fantasier og eksperimentering; fordi sex erspennende, også i virkeligheten! Elevene må få mer tid til gruppearbeid og praktiske aktiviteter. Evnen til å si hva man liker og ikke er nøkkelen til et fritt, trygt og morsomt sexliv. Det starter med ærlig sexprat", heter det i forslaget. Landsstyret har før landsmøtet innstilt på at forslaget, i motsetning til mange andre, skal behandles av landsmøtet.

Mer, tidligere og bedre seksualundervisning i skolen, krever Sosialistisk ungdom. Sosialistisk ungdom foreslår at seksualundervisning skal være frivillig. De som ønsker å undervise om temaet, skal få langt bedre og tettere oppfølging og kursing enn i dag, ønsker SU. Start dagen med Aftenbladets morgenbrif! Få de viktigste nyhetene hver morgen, mandag til fredag, i Aftenbladets morgenbrif.

Morgenbrifen er et kort og konsist nyhetsbrev som kommer på e-post hver ukedag. Her velger Aftenbladets nyhetssjefer ut de sakene de mener det er nyttig at du kjenner til hver morgen.

Den fornærmede kvinnen hadde ikke kommet lenger enn til bilen før hun mottok den første av mange tekstmeldinger fra politimannen. I tekstmeldingene gjentar han ønsket om å massere henne, og han ber om å få bilder av henne. Tiltalte åpner også for andre ting enn massasje.

Dagen etter, etter at tiltalte har beklaget seg i en ny tekstmelding, går fornærmede med på at han kommer. Den andre fornærmede kvinnen kom tiltalte i kontakt med i forbindelse med en leteaksjon. Den fornærmede kvinnens mann var meldt savnet og politimannen deltok i leteaksjonen. Først etter at kvinnen hadde reist tilbake til Polen, ble hennes mann funnet død. Da kvinnen returnerte til Norge for å hente mannens urne hjem, fikk hun en tekstmelding fra tiltalte.

I tekstmeldingen spurte tiltalte om hun ville møte ham. Andre gangen de møttes hadde de sex. Den fornærmede kvinnen har understreket at de to ikke hadde sex fordi han var politimann. Videre presiserte hun at hun ikke hadde følt seg presset eller at tiltalte på noen måte hadde opptrådt upassende. Retten finner det imidlertid bevist at han også i dette tilfellet misbrukte sin stilling som politimann.

I dommen pekes det blant annet på at kvinnen var i en svært sårbar og vanskelig situasjon etter at hennes ektemann hadde gått bort. Vider står det at politimannens henvendelse til henne stod i direkte sammenheng med den tidligere leteaksjonen etter hennes mann. I tillegg til forholdene den suspenderte politimannen dømmes for var han tiltalt for å ha utvist seksuelt krenkende adferd og for å ha utvist forsømmelighet eller skjødesløshet.

Dette dømmes han ikke for. Riktig nok mener lagmannsretten at det var kritikkverdig å sende tekstmeldinger til en ung politistudent og spørre henne om hun er barbert nedentil og om hun vil dusje sammen med ham.

Retten er imidlertid i tvil om den unge politistudenten var «med på» denne typen kommunikasjon, og peker i dommen på at tvil skal komme tiltalte til gode.

Han nektet straffskyld da rettssaken mot ham startet i Haugaland tingrett mandag. Det skal ha vært omfattende SMS-kontakt mellom politimannen og de to fornærma kvinnene. Disse blir sentrale i rettssaken, ifølge aktor Per Martin Utkilen. Politimannen hevder at den seksuelle omgangen skjedde frivillig, og at den fant sted uavhengig av stillingen hans.

Ifølge aktor har det blitt gitt strenge straffer på lignende handlinger tidligere. I tillegg til straff risikerer politimannen å miste stillingen sin og retten til å jobbe i politiet i framtiden. Han er i dag suspendert fra sin stilling i Sør-Vest politidistrikt. Politimannens forsvarer ønsker ikke å uttale seg om saken før rettssaken er ferdig tirsdag ettermiddag.

Det var i juli at den tiltalte politimannen tok forklaring fra en kvinne som anmeldte tyveri. Etterpå skal han i løpet av ett døgn ha sendt 70 SMSer til kvinnen. Her skal han ha tilbudt massasje og bedt kvinnen sende ham et bilde så han kunne «nyte litt». Han er nå tiltalt for to ganger å ha misbruk av sin stilling til å skaffe seg seksuell omgang.

Ifølge tiltalen fra Spesialenheten for politisaker, skjedde det siste gang i juli i fjor. Etter å ha mottatt forklaring fra en kvinne som anmeldte et tyveri, skal politimannen i løpet av ett døgn ha sendt 70 SMS'er til kvinnen. Her skal han ha tilbudt massasje og bedt kvinnen sende ham et bilde så han kunne "nyte litt". Dagen etter oppsøkte han kvinnen, og de to hadde sex.

Det andre tilfellet skriver seg fra sommeren Politimannen hadde da deltatt i letingen etter en utenlandsk statsborger, som ble funnet død. Da enken noen uker senere kom til Norge for å hente urnen, oppsøkte politimannen henne i forbindelse med et tjenesteoppdrag. Senere samme dag skal han ha sendt SMS'er til kvinnen, der han forklarte at han var politimann og at han ønsket å treffe henne.

Det starter med ærlig sexprat", heter det i forslaget. Landsstyret har før landsmøtet innstilt på at forslaget, i motsetning til mange andre, skal behandles av landsmøtet. Mer, tidligere og bedre seksualundervisning i skolen, krever Sosialistisk ungdom. Sosialistisk ungdom foreslår at seksualundervisning skal være frivillig.

De som ønsker å undervise om temaet, skal få langt bedre og tettere oppfølging og kursing enn i dag, ønsker SU. Start dagen med Aftenbladets morgenbrif! Få de viktigste nyhetene hver morgen, mandag til fredag, i Aftenbladets morgenbrif. Morgenbrifen er et kort og konsist nyhetsbrev som kommer på e-post hver ukedag. Her velger Aftenbladets nyhetssjefer ut de sakene de mener det er nyttig at du kjenner til hver morgen.

0 thoughts on “Sex i sandnes stillinger sex”

    -->

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *